Jij en Sta Sterk!
Training en coaching voor sociale weerbaarheid en omgaan met pesten

Tarieven

  • Intake gesprek: € 45,00; deze kosten worden in mindering gebracht bij deelname aan een training
  • Sta Sterk groepstraining: € 385,00 p.p. voor 10 lessen van 90 minuten inclusief materiaal
  • Sta Sterk individuele training: € 55,00 per les van 60 minuten inclusief materiaal
  • Stevige Stap groepstraining: € 385,00 p.p. voor 10 lessen van 90 minuten inclusief materiaal
  • Stevige Stap individuele training: € 55,00 per les van 60 minuten inclusief materiaal
  • Workshops: prijs op aanvraag


Reiskosten bij training of workshop op locatie: buiten een straal van 10 kilometer, gerekend vanaf Kortenhoef € 0,25/km.


Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


ADOPTIEFONDS

Wij willen graag, dat het voor ieder kind mogelijk is om de Sta Sterk training te kunnen volgen. De stichting Omgaan met pesten heeft een adoptiefonds, dat bestaat uit bijdragen van vrienden van de Stichting Omgaan met Pesten. Het fonds is bestemd voor deelnemers van de Sta Sterk training, die niet in staat zijn om de kosten voor de training zelf te voldoen. Ouders kunnen soms in aanmerking komen voor een tegemoetkoming. Via de Sta Sterk trainer kunnen ouders een aanvraag doen bij de stichting.


ZORGVERZEKERING

De Sta Sterk training valt onder preventie. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt gelukkig een deel van de kosten, vanuit de aanvullende verzekering voor preventieve maatregelen, waaronder weerbaarheidstrainingen. Dit geldt ook voor onze training. In het vergoedingenoverzicht van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of de zorgverzekeraar de Sta Sterk training vergoedt. Ook kunt u bij uw zorgverzekeraar nagaan of de training wellicht onder alternatieve geneeswijze, psychologische zorg of preventie cursussen valt.

E-mailen
Bellen
Info